Bloemenbonbons

Floral-Touch-Nieuws-11Wat een kleurenfeest! De bloemen die je op de foto ziet zijn: komkommerkruid, afrikaantje, viooltje, Hosta, begonia, Oost-Indische kers en de bloemblaadjes van de rode dahlia. (Als je wilt weten welke bloemen je kunt eten, klik op deze link.

Do it yourself. Smelt de melkchocolade au-bain-marie. Met een lepel leg je gesmolten melkchocolade in druppelvorm op bakpapier. Dan een nootje of blokje kokos erop leggen. Vervolgens kan het bloemschikken beginnen! Maak er vooral een heerlijk kleurenspektakel van. Soms heb je nog meer chocolade nodig voor houvast. Als je de bloemen er allemaal op hebt kun je met een spuitzak een dun kringeltje chocolade toevoegen voor een speels effect. Koel bewaren en dezelfde of de volgende dag opeten. Doe dit vooral met veel gezellige mensen. Gedeeld bloemengeluk!

Wil je meer weten over eetbare bloemen? Klik op deze link.