Mijn nieuwe boek:
Elke week bloemen op je bord
– fleur je eten op –

verschijnt medio april 2023!

Elke week bloemen op je bord

Elke week zijn er eetbare bloemen te oogsten om op tafel te zetten. De vrolijke en inspirerende beeldcolumns nodigen je uit om in je tuin, op je balkon en zelfs in je vensterbank met eetbare natuur aan de slag te gaan. Met veel tips voor het kweken, plukken en proeven. In alle seizoenen bloemen op je bord, taart of drankje, omdat het kan. Kweek jaarrond eetbare bloemen en draag bij aan de biodiversiteit. Laat je inspireren door dit vrolijke cadeauboek en fleur je leven op!

Verschijnt in april 2023

‘Elke week bloemen op je bord’ verschijnt in april 2023 bij KNNV Uitgeverij

Auteur: Anna Koster

Prijs: € 21,95

Mijn eerste boek (bijna overal uitverkocht):
Bloemen met smaak

50 eetbare bloemen & 25 verrassende recepten

LET OP; bestellingen worden eén keer per week verzonden!

Heb je meer haast? Stuur me dan even een mail met het verzoek of het sneller kan:-)

Bloemen met smaak: boek eetbare bloemen

Vier het leven met bloemen

Verras familie en vrienden met de geuren en kleuren van eetbare bloemen. Versier je verjaardagstaart, salade, soep en cocktails. Eetbare bloemen zijn vrolijk, feestelijk, smaakvol en verbinden je met de natuur.

Dit boek leert je welke bloemen geschikt zijn om in de salade te doen – en allerlei andere verrassende toepassingen. In alle seizoenen zijn er eetbare bloemen om je maaltijd en je leven mee op te fleuren.

Met prachtige foto’s en verrassende recepten inspireert Bloemen met smaak de lezer om zelf aan de slag te gaan. Met puur eten en meer natuur om lekker van te genieten. Met 20 top 5’s van experts, waaronder Modeste Herwig, Rob Baan, Danielle Houbrechts (B) en de dieren van Artis.

Bloemen met smaak

50 eetbare bloemen &
25 verrassende recepten

Auteur: Anna Koster

Prijs: € 24,95

ISBN: 9789050116053

Pagina’s: 208 pagina’s

Formaat: 23 x 23 cm

Kleur: full colour

Omslag: hardcover

MINIGIDS

Naast het kleurrijke boek is er ook een handige minigids verkrijgbaar!

TIP: de minigids is een leuk cadeautje voor beginnende eetbare-bloemen-liefhebbers en keukenprinsen & -prinsessen!

RECENSIES

MergenMetz

“Bloemen met Smaak is misschien wel het beste boek over eetbare bloemen van dit moment. Dit nogal lastige thema wordt door de auteur Anna Koster op prettige en informatieve wijze behandeld met zowaar een reeks leuke recepten.”

Visdief

“Pure producten uit de natuur en nog mooi en smaakvol ook. Ze groeien in je tuin, op je terras, in het park of ergens in de natuur. Bloemen. Hoeveel mensen zetten wekelijks bloemen op hun menu?”

INKIJKEXEMPLAAR