Win ‘Bloemen met smaak’ met jouw eetbare-bloemen-foto!

 

Tracteer je vrienden en/of familie op eetbare bloemen met smaak
De zomer is het hoogseizoen voor eetbare bloemen zoals afrikaantjes, kaasjeskruid, goudsbloemen, viooltjes, korenbloemen, papaver en komkommerkruid. Mijn tuin staat ermee vol en ik serveer ze op de thee, de soep, salade, dessert, taart en uiteraard de cocktail! Het ziet er zo fleurig en kleurig uit. Iedereen wordt blij van bloemen dus van eetbare bloemen worden de meeste mensen ook ongelooflijk vrolijk. Check altijd wel heel goed of de bloemen die je wilt serveren echt eetbaar zijn en ook biologisch geteeld.

Maak een foto van jouw gerecht liefst met de mensen die ervan genieten
Mijn moeder (op de foto) houdt eigenlijk helemaal niet van apart eten maar ze houdt wèl heel erg van eetbare bloemen:-). Oost-Indische kers geeft een heerlijke pittige smaak aan de salade of zomerse stamppot (ook het leuke ronde blad kan erin). Begoniabloemen smaken fantastisch op een (chocolade)dessert en de bloemen van de (doorgeschoten) uien of prei kunnen over de soep en de salade gestrooid. Ik kan nog wel even doorgaan met voorbeelden en schreef er het boek Bloemen met smaak over. Kijk hier voor het inkijkexemplaar.

Deel je leukste foto’s op Facebook en Twitter en vergeet mij niet te taggenStuur jouw superleuke foto ‘to-be-sure’ ook per mail naar anna@floraltouch.nl. Deze fotowedstrijd heeft als doel om mensen te inspireren om meer met de natuur te doen. Voor meer plukgeluk en genietmomentjes in je tuin, op je balkon, in een park of gewoon in de natuur. De mooiste en meest originele foto beloon ik met een boek ‘Bloemen met smaak’! Met het meedoen met de fotowedstrijd geef je mij automatisch toestemming om de foto op de sociale media te gebruiken (natuurlijk met de naam van de fotograaf erbij). In de herfst maak ik de winnende foto bekend via mijn nieuwsbrief en op de sociale media. Abonneer je hier op mijn fleurige nieuwsbrief die ik ongeveer 4 x per jaar verstuur.