Elke week bloemen op je bord
– fleur je eten op –

Wat leuk dat je hier een bestelling wilt plaatsen!

Ik probeer je zo snel mogelijk blij te maken met een fleurig pakketje met persoonlijke touch.

Omdat ik verzendkosten moet rekenen doe ik er leuke biologische bloemenzaadjes bij zodat je voortaan elke zomer je eigen eetbare bloemen kunt gaan oogsten!

Heb je haast? Stuur me dan even een mailtje 🙂 to be sure

Elke week bloemen op je bord

Veel mensen worden blij van eetbare bloemen, maar weten niet dat veel soorten gewoon in de tuin groeien, in het parkje om de hoek of zelfs op de vensterbank. Dit vrolijke boek inspireert liefhebbers van bloemen, (moes) tuinieren en eetbare natuur om de creatieve mogelijkheden te ontdekken.

Elke week eetbare bloemen op je bord, op je taart of in je drankje, het hele jaar rond. De vrolijke beeldcolumns in dit boek nodigen je uit om aan de slag te gaan met eetbare natuur. 52 soorten eetbare bloemen komen voorbij met allerlei weetjes en tips voor elk seizoen.

Anna Koster vertelt je op een luchtige manier meer over de plant en haar eigenschappen, hoe je de bloemen kunt plukken en bij welke gerechten ze passen. Hierdoor krijg je meteen zin om te plukken, proeven en misschien zelfs een eetbaar bloemenparadijs maken van je tuin, terras, balkon of vensterbank. Laat je inspireren en fleur je leven op.

‘Elke week bloemen op je bord’ is verschenen op 26 april 2023, bij KNNV Uitgeverij

Auteur: Anna Koster

Prijs: € 21,95

Druk: 2023, druk 1

Pagina’s: 144

Formaat: 17 x 21 cm

Uitvoering: paperback, kleur

Verschijningsjaar: 2023

INKIJKEXEMPLAAR

Mijn eerste boek (bijna overal uitverkocht):
Bloemen met smaak

50 eetbare bloemen & 25 verrassende recepten

Wat leuk dat je hier een bestelling wilt plaatsen!

Ik probeer je zo snel mogelijk blij te maken met een fleurig pakketje met persoonlijke touch. Omdat ik verzendkosten moet rekenen doe ik er leuke biologische bloemenzaadjes bij zodat je voortaan elke zomer je eigen eetbare bloemen kunt gaan oogsten!

Heb je haast? Stuur me dan even een mailtje 🙂 to be sure

Bloemen met smaak: boek eetbare bloemen

Vier het leven met bloemen

Verras familie en vrienden met de geuren en kleuren van eetbare bloemen. Versier je verjaardagstaart, salade, soep en cocktails. Eetbare bloemen zijn vrolijk, feestelijk, smaakvol en verbinden je met de natuur.

Dit boek leert je welke bloemen geschikt zijn om in de salade te doen – en allerlei andere verrassende toepassingen. In alle seizoenen zijn er eetbare bloemen om je maaltijd en je leven mee op te fleuren.

Met prachtige foto’s en verrassende recepten inspireert Bloemen met smaak de lezer om zelf aan de slag te gaan. Met puur eten en meer natuur om lekker van te genieten. Met 20 top 5’s van experts, waaronder Modeste Herwig, Rob Baan, Danielle Houbrechts (B) en de dieren van Artis.

Bloemen met smaak

50 eetbare bloemen &
25 verrassende recepten

Auteur: Anna Koster

Prijs: € 24,95

ISBN: 9789050116053

Pagina’s: 208 pagina’s

Formaat: 23 x 23 cm

Kleur: full colour

Omslag: hardcover

MINIGIDS

Naast het kleurrijke boek is er ook een handige minigids verkrijgbaar!

TIP: de minigids is een leuk cadeautje voor beginnende eetbare-bloemen-liefhebbers en keukenprinsen & -prinsessen!

RECENSIES

MergenMetz

“Bloemen met Smaak is misschien wel het beste boek over eetbare bloemen van dit moment. Dit nogal lastige thema wordt door de auteur Anna Koster op prettige en informatieve wijze behandeld met zowaar een reeks leuke recepten.”

Visdief

“Pure producten uit de natuur en nog mooi en smaakvol ook. Ze groeien in je tuin, op je terras, in het park of ergens in de natuur. Bloemen. Hoeveel mensen zetten wekelijks bloemen op hun menu?”

INKIJKEXEMPLAAR