• Wat je moet weten als je bloemen gaat eten?

  • Waarom zou je bloemen eten?

  • Zijn eetbare bloemen gezond?

  • Wat hebben eetbare bloemen met biodiversiteit en duurzaamheid te maken?

Presentatie ‘Bloemen met smaak’

Maak op interactieve wijze kennis met de extra dimensie van bloemen en eetbare natuur, Corona-proof en/of als webinar.

Wat is de meerwaarde van natuur en hoe vertel je als professional het verhaal van de (fleurige) eetbare natuur door? Ik richt mij op deelnemers/professionals in natuurbeleid & -behoud, de groene (& bloemen)branche, de culinaire wereld en gezondheidsbranche. Ook de groene kinderopvang ontdekt de eetbare natuur; het is fleurig, fleurig, lekker en superleuk om dit met kinderen te delen!

Na afloop van deze fleurige presentatie weten de deelnemers meer van de eetbare natuur, zoals welke bloemen je kunt eten, wat je er zoal mee kunt doen, wat het effect is en hoe je als professional dit verhaal doorvertelt om je klanten te inspireren.

Tintelende bloementrip:

Bij al mijn presentaties neem ik de tintelende Bloementrip mee. Omdat het een verrassende en originele manier is om te ervaren dat een piepklein bloemetje voor een groot en spectaculair effect kan zorgen. Zo mooi en bijzonder is de eetbare natuur.

Iedereen wordt blij van bloemen. Eetbare bloemen zijn nu een trend nu de interesse voor gezonde voeding groeit en meer mensen op zoek gaan naar meer natuur in hun leven. Tijdens deze presentatie leer je drie regels (voor de veiligheid) en ontvang je vele tips, doorspekt met anekdotes en verhalen, humor en recepten.

Het bloemendieet

Het nieuwste in de wereld van de diëten is het bloemendieet! Anna weet er alles van want zij volgt het zelf al vele jaren. Ze vertelt er graag over en legt je precies uit wat het bloemendieet inhoudt. Een tipje van de sluier: pluk, eet, ruik, teken, fotografeer, zaai of plant elke dag een bloem. Gebracht met de nodige humor en zelfspot met als rode draad: meer natuur in je leven, daar draait het bloemendieet om. Het geheim en de filosofie is vitamine B3; Beter in Balans met Bloemen.

Conferentie, masterclass of vergadering

Dit bloemendieet is bijzonder geschikt voor een fleurige aankleding of verrassend onderdeel van je conferentie of masterclass. Verras de deelnemers met een fleurige eetbare-bloemen-lunch voor een feestelijk en kleurrijk effect. De lunch bestel je zelf bij je vaste adres en Anna betovert deze met een florale touch tot een spectaculair bloemenfestival! Fantastisch als je iets te vieren hebt.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?