‘Bloemen met smaak’ in de Hortus van Nijmegen op 29 juli 2017

Vier de zomer en maak kennis met de extra dimensie van bloemen: als decoratie en smaakmaker op taart, drankjes, hapjes en al je maaltijden. Kleurig en lekker!
– Wat je moet weten als je bloemen gaat eten
– Waarom zou je bloemen eten?
– Mogelijkheden met eetbare bloemen in gerechten
– Zijn eetbare bloemen gezond?
– Toepassingen van eetbare bloemen in de tuin en op je balkon

Na afloop weet je welke bloemen je kunt eten, je weet wat het effect is op jezelf en op anderen. Ook leer je hoe je heel eenvoudig een gewone maaltijd, een borrel, hapjes of taart verandert in een spectaculair bloemenfeestje. Prijs: 25,00

Meer informatie en aanmelden via Eventbrite of bel José Koster op 06-1777 4965

Presentatie ’Lust je Bloemen?’

In de presentatie ‘Lust je Bloemen?’ is er aandacht voor bloemen in de kunst, kunstgeschiedenis en de prachtigste bloemenarrangementen. Vervolgens ontdek je de mogelijkheden van eetbare bloemen met praktische tips en recepten. Als laatste onderdeel maak je kennis met de sensuele kant van bloemen. Als afsluiting van deze fleurige presentatie is er ook iets lekkers te proeven.

Presentatie ’Flower your Food’

Er zijn meerdere mogelijkheden afhankelijk van de beschikbare tijd. In de korte presentatie ‘Flower your Food’  geef je lunch, borrel of diner een vrolijke en fleurige touch. Verras je gasten met eetbare bloemen met een verhaal: Anna Koster legt uit welke bloemen eetbaar zijn, wat je nog meer moet weten voordat je bloemen gaat eten en wat je met eetbare bloemen kunt doen. Bijzonder geschikt voor een verrassende start of fleurige onderbreking van je feestje/jubileum of vergadering. Een smakelijk verhaal, op maat, over eetbare bloemen die je natuurlijk ook gaat proeven.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

© Copyright - Floral Touch - Website: JoStudio