• Wat je moet weten als je bloemen gaat eten?

  • Waarom zou je bloemen eten?

  • Zijn eetbare bloemen gezond?

  • Wat hebben eetbare bloemen met biodiversiteit en duurzaamheid te maken?

Presentatie ‘Bloemen met smaak’

Maak op interactieve wijze kennis met de extra dimensie van bloemen en eetbare natuur, Corona-proof en/of als webinar.

Wat is de meerwaarde van natuur en hoe vertel je als professional het verhaal van de (fleurige) eetbare natuur door? Ik richt mij op deelnemers/professionals in natuurbeleid & -behoud, de groene (& bloemen)branche, de culinaire wereld, groene kinderopvang en gezondheidsbranche. Sortiment, toepassingen, effecten en marketing van eetbare natuur. Het leven van biologische eetbare snijbloemen houdt niet op na de bloei. Er zijn nog vele decoratieve, culinaire toepassingen mogelijk die ook effect hebben op je gezondheid. Het is een ontdekkingsreis met vele duurzame en commerciële kansen.

Geïnteresseerd in een presentatie op maat? Ik ga graag met je in gesprek.

Tintelende bloementrip:

Als er tijd voor is en het in het programma past neem ik altijd graag de tintelende Bloementrip mee. Een verrassende en originele manier om te ervaren dat een piepklein bloemetje voor een groot en spectaculair effect kan zorgen. Zo mooi en bijzonder is de eetbare natuur.

Eetbare bloemen zijn een trend nu de interesse voor gezonde voeding groeit en mensen op zoek gaan naar meer natuur in hun leven.

Conferentie, masterclass of vergadering met interactief deel

Een presentatie door Anna is bijzonder geschikt voor een fleurige aankleding of verrassend onderdeel van je conferentie of masterclass. Verras de deelnemers met een fleurige eetbare-bloemen-lunch voor een feestelijk en kleurrijk effect. De lunch regel je zelf en na de presentatie versieren de deelnemers (die dat willen) onder leiding van Anna het buffet, of ieder het eigen bord. Een prachtige interactive finale die leidt tot lunch met een florale touch.  Een lunch dat eruit ziet als een spectaculair bloemenfestival! Fantastisch als je iets te vieren hebt of mensen in het zonnetje wilt zetten.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?