Zalmsalade geserveerd op tulpenbloemblaadjes

Presentatie ‘Bloemen met smaak’

Maak op interactieve wijze kennis met de extra dimensie van bloemen en eetbare natuur. Ik spreek graag voor instellingen en bedrijven die dit als uitbreiding zien van hun product zoals het onderwijs, de culinaire wereld en de groene (& bloemen)branche zoals groenafdelingen van de gemeenten die hun bewoners willen informeren over de natuur in hun leefomgeving. Ook de groene kinderopvang ontdekt de eetbare natuur; het is fleurig, fleurig, lekker en superleuk om dit met kinderen te delen!
– Wat je moet weten als je bloemen gaat eten
– Waarom zou je bloemen eten?
– Zijn eetbare bloemen gezond?
– Vele tips en recepten met eetbare bloemen

Na afloop van deze fleurige presentatie weet je welke bloemen je kunt eten, en wat het effect is op jezelf en anderen. Je leert hoe je natuur een meerwaarde geeft en hoe je als professional het verhaal van de (fleurige) eetbare natuur door kunt vertellen.

Tintelende bloementrip, omdat het kan.

Iedereen wordt blij van bloemen. Eetbare bloemen zijn nu een trend maar nieuw is het eigenlijk niet. Tijdens deze presentatie leer je drie regels (voor de veiligheid) en ontvang je vele tips, doorspekt met anekdotes en verhalen, humor en recepten. Spectaculair en nieuw is de tintelende Bloementrip. En als je durft beleef je het or-ga-no-lep-ti-sche ‘bloemen-orgasme’, gewoon omdat het kan.

Het bloemendieet

Het nieuwste in de wereld van de diëten is het bloemendieet! Anna weet er alles van want zij volgt het zelf al vele jaren. Ze vertelt er graag over en legt je precies uit wat het bloemendieet inhoudt. Een tipje van de sluier: pluk, eet, ruik, teken, fotografeer, zaai of plant elke dag een bloem. Het geheim en de filosofie is vitamine B3; Beter in Balans met Bloemen. Gebracht met de nodige humor en zelfspot met als rode draad: meer natuur in je leven, daar draait het bloemendieet om.

Bijzonder geschikt voor een fleurige start of  verrassende onderdeel van je conferentie, masterclass of vergadering. Bijvoorbeeld in combinatie met een fleurige eetbare-bloemen-lunch!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

© Copyright - Floral Touch - Website: JoStudio