Presentatie ‘Bloemen met smaak’

Maak op interactieve wijze kennis met de extra dimensie van bloemen: als decoratie en smaakmaker op taart, drankjes, hapjes en al je maaltijden. Kleurig en lekker!
– Wat je moet weten als je bloemen gaat eten
– Waarom zou je bloemen eten?
– Mogelijkheden met eetbare bloemen in gerechten
– Zijn eetbare bloemen gezond?
– Toepassingen van eetbare bloemen in de tuin en op je balkon

Na afloop van deze fleurige presentatie weet je welke bloemen je kunt eten, en wat het effect is op jezelf en anderen. Je leert hoe je heel eenvoudig een maaltijd, borrel, hapjes of taart verandert in een spectaculair bloemenfeestje.

Presentatie ’Lust je Bloemen?’

Deze presentatie start met aandacht voor kunstgeschiedenis, bloemen in de kunst,  en Nederland-bloemenland. Daarna is er ruim aandacht voor eetbare bloemen; regels (voor de veiligheid) en vele tips doorspekt met anekdotes en verhalen. Vele mogelijkheden van eetbare bloemen met praktische tips en recepten. Als prikkelende afronding maak je kennis met de sensuele kant van bloemen. Als afsluiting van deze fleurige presentatie is er ook iets lekkers te proeven.

De ‘bloementrip’

Met de ‘bloementrip’ geef je een lunch, borrel of diner een vrolijke, fleurige en spectaculaire touch. Verras je gasten met een onvergetelijke belevenis: het onopvallende bloemenknopje van het ABC kruid (ook wel Sechuan genoemd) geeft namelijk een heftige sensatie in je mond. Anna legt duidelijk uit wat er gaat gebeuren en voert de spanning op met anekdotes over het ABC kruid. De trip is puur natuur en ongevaarlijk. De speciale sensatie duurt slechts een paar minuten en daarna voelt je mond heerlijk fris. De bloementrip is een totaal nieuwe en originele beleving van de natuur.

Bijzonder geschikt voor een spectaculaire start of fleurige verrassende onderbreking van je feestje/jubileum, conferentie of vergadering. De bloementrip komt op maat, zodat het perfect aansluit bij het programma van de dag.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

© Copyright - Floral Touch - Website: JoStudio