Steeds vaker komen eetbare bloemen in de publiciteit en bij onderstaande publicaties is Anna geïnterviewd:

Trouw – juli 2021

Bloemen op je bord, lekker fris!

Doordat de minigids in de herdruk ging en een ‘nieuw jasje’ kreeg, kwam Trouw met een interview-verzoek. Dat resulteerde in een paginagroot artikel met zelfs een aankondiging op de voorpagina. Wat een verrassing!

NPO TV Doorbakken –  januari 2020

Heel Holland Bakt

‘Heel Holland Bakt in januari 2020 heeft het thema ‘bloemen’ en voor het programma Doorbakken gaat Janny van der Heijden op bezoek bij de eetbare-bloemen-kwekerij PUUR GROENTEN (die zelfs in januari 25 soorten eetbare bloemen in de kas heeft). Toevallig (?) is Anna daar ook om Janny verschillende soorten te laten proeven en om samen de Bloementrip te doen. Maar of Janny daar nou zo’n fan van was?’

NPO TV BinnensteBuiten – september 2019

Alain Caron van BinnensteBuiten op bezoek in mijn tuin

Praten over eetbare bloemen vind ik heerlijk. En helemaal als het met een geïnteresseerde topkok is. Daarom was ik erg opgetogen dat chef Alain Caron op bezoek kwam in mijn eetbare-bloemen-laboratorium. Hij wilde alle bloemen proeven die hij nog niet kende zoals de lelie, de stokroos en dropplant. En ik wilde van hem leren waar hij deze bloemen mee zou combineren, als chef. De lelie zou hij combineren met witlof. Dat zou ik niet kunnen bedenken. Kijk hier het filmpje van 11 minuten.

Parool – september 2018

‘Schuim’ in het Parool

 

Scheltema in Amsterdam nodigde me uit om een presentatie over Bloemen met Smaak te komen geven. Hans van der Beek, van de rubriek SCHUIM is ook van de partij want wil die ‘Bloementrip’ wel eens meemaken!

Noord-Hollands Dagblad – maart 2017

Smakelijk eten met bloemen

Vanwege de publicatie van mijn eerste boek ‘Bloemen met Smaak’ publiceert het NHD een prachtig kleurrijk artikel over eetbare bloemen in de zaterdagkrant van 29 april 2017.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?