Je smaakpapillen op vakantie

Dit onschuldige uitziende kleine gele bloemetje van het abc-kruid (ook wel Sechuan genoemd) zorgt ervoor dat je smaakpapillen ongeveer drie minuten op vakantie gaan; ze maken een uitstapje, de bloementrip.

De Bloementrip is spectaculair, culinair, puur natuur, best heftig en pittig maar totaal ongevaarlijk. Het duurt ongeveer 3 minuten en is zelfs gezond!

Beste remedie tegen de after-lunch-dip van een event

De Bloementrip is een unieke belevenis voor de smaak-papillen; ik geef succesgarantie.

De Bloementrip is perfect toe te passen als spectaculaire opening van een borrel / buffet of gebruik het als spectaculair middel tegen de after-lunch-dip op je conferentie of masterclass. Afhankelijk van de beschikbare tijden setting neem ik meer bloemen mee om te proeven en is er meer natuur te beleven door storytelling. Na de Bloementrip zijn jouw gasten / deelnemers weer helemaal fit en verfrist alsof ze een boswandeling hebben gemaakt.

WAT GEBEURT er tijdens de BLOEMENTRIP:

  • Eerst een zure en bittere smaak
  • Je tong lijkt wel verdoofd
  • Heerlijke prikkeling op je lippen
  • Elektrische trilling in je mond
  • Een enorme speekselvloed
  • Je mond voelt heerlijk schoon….

Een bloemen-orgasme?

Een ‘kwartje’ van de bloem geeft je de bloementrip. En wat, als je de hele bloem op zou eten? Dan krijg je het effect 4 keer zo heftig en noem ik het bloemen-orgasme. Er zijn altijd wel liefhebbers die dit thuis willen proberen en daarom heb ik altijd wat extra abc-kruid mee om uit te delen.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?