Laat je schoonheid bloeien tijdens de Flowerpowershoot met eetbare bloemen. Dit is een uniek programma waarbij je kennis maakt met eetbare bloemen en powershootfotografie.

Kom met je collega’s als teambuildingsuitje of met je familie.

Bij uitstek geschikt voor vriendinnen en moeders met dochters. Maar ook mannen zijn uiteraard van harte welkom!

Ben jij een natuurtalent?

Tijdens het programma  maak je kennis met fotografie van Gerda Venema.
Zij leert jou om je innerlijke schoonheid vast te leggen met een selfie. Zo krijg je bijzondere foto’s van jezelf met bloemen. Alles mag en alles kan. Jij op de foto met (eetbare) bloemen, je eigen lievelingsbloemen, ‘saampies’ en ‘ussies’ of… laat je fantasie de vrije loop. Gerda heeft haar toolbox vol met tips & trics.

Maak het met bloemen…

Anna laat je kennismaken met eetbare bloemen. Zij is specialist op het gebied van eetbare bloemen; ze verzorgt proeverijen, presentaties en workshops voor bedrijven en groepen. Anna laat zien hoe je heel eenvoudig fantastische effecten kunt bereiken met eetbare bloemen.

Je leert wat je moet weten voordat je bloemen gaat eten. Onder deskundige begeleiding creëer je stap voor stap je eigen eetbare bloemencreatie.

Wat levert het op?

  • Je kijkt anders naar bloemen en naar jezelf.
  • Met alles wat je leert kan je anderen verrassen.
  • Je hebt kennis van en inspiratie voor het gebruik van bloemen in gerechten.
  • En je maakt meerdere prachtige foto’s van jezelf en anderen!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

FLOWERPOWERSHOOT

De eerstvolgende Flowerpowershoot met eetbare bloemen staat gepland voor 27 augustus van 13.30 – 16.00 op de bloemenpluktuin ‘Blij op de Boerderij’ van Diana Sprenkeling in ‘t Zand. Wil je dit ook beleven, meld je dan snel aan! Het kost €55,00 per persoon.

Denk alvast na over de door jou gewenste sfeer of uitstraling op de foto. Neem wat sjaaltjes mee van verschillende kleuren. Neem eventueel je lievelingsbloemen mee (in de bloemenpluktuin van Diana staat trouwens ook genoeg keuze aan zomerbloemen).

FLOWERPOWERSHOOT OP JOUW EIGEN LOCATIE?

Dit evenement kunnen we ook op jouw eigen locatie organiseren, voor groepen, teambuilding, vrienden, vriendinnen, of een feestelijke gelegenheid. Groepsgrootte maximaal 50 personen; offerte op aanvraag.

In de zomer van 2015 waren we ook te gast bij de bloemen-pluktuin ‘Blij op de Boerderij’ van Diana Sprenkeling in ‘t Zand. Een toplocatie. Dorrit Wajer maakte toen dit vrolijke filmpje van de bloemenbelevenis.

Floral Touch 

(06) 23 34 37 83
info@floraltouch.nl
www.floraltouch.nl

Powershootcoach Gerda Venema
(06) 43 17 53 29
info@trans4mate.nl
www.trans4mate.nl